Alles over Crespo

header Crespo

Crespo in het kort

Het Spaanse Crespo maakt al meer dan 50 jaar campingmeubilair. Het merk maakt stevige, ergonomisch gevormde kampeermeubelen die je plat inklapt. Hierdoor neem je ze gemakkelijk mee op kampeervakantie. De lichtgewicht en weerbestendige materialen zijn duurzaam en sterk en zorgen voor veel comfort tijdens je kampeertrip. Hieronder vind je een greep uit het assortiment.


Kwaliteit voor ieder type kampeerder

Het assortiment is zo samengesteld dat er voor iedere kampeerder een geschikte campingstoel, tafel of kast beschikbaar is. Doordat Crespo service en kwaliteit belangrijk vindt, biedt het merk 5 jaar garantie op al je aankopen.

Divider

Campingstoelen

Het merk Crespo maakt verschillende series campingstoelen voor ieder type kampeerder. De stoelen in de Crespo Compact serie zijn extra compact in te klappen en hebben een klein pakvolume. De hoofdsteun is vaak traploos verstelbaar. Voor de kampeerder die meer luxe zoekt, is de Crespo Deluxe serie een goede optie. De gepolsterde schuimvulling zorgt voor veel zitcomfort en door de open celstructuur is de bekleding lucht- en waterdoorlatend. De overtreffende trap is de Crespo Air-Deluxe serie. Deze relaxstoelen hebben een dikke, gepolsterde 3D stof die extra luchtdoorlatend is. Voor iedere stoel zijn optioneel voetensteunen beschikbaar.


Bekijk alle Crespo campingstoelen

Campingstoelen
Divider

Campingtafels

Campingtafels van Crespo zijn stevig en stabiel. De poten zijn vaak traploos verstelbaar, zodat je de tafel gemakkelijk waterpas neerzet. Hittebestendige tafelbladen zorgen ervoor dat je hete pannen gewoon op tafel zet. Alle modellen zijn compact in te klappen en lichtgewicht, zodat je ze gemakkelijk meeneemt achterin de auto. De frames van aluminium en staal hebben een groot draagvermogen en staan stevig op iedere ondergrond. Kies voor een klein formaat campingtafel wanneer je samen kampeert of ga voor een van de grotere gezinstafels.


Bekijk alle Crespo campingtafels

Campingtafels
Divider

Campingkasten

Campingkasten van Crespo heb je in 2 soorten: opbergkasten en kookkasten. Alle campingkasten beschikken over een gemakkelijk in- en uitklapbare aluminium constructie. Hierdoor zijn ze compact in te klappen en neem je ze eenvoudig mee op vakantie. Met de meegeleverde legplanken creëer je vakken om jouw kampeerspullen, kleding of kookspullen overzichtelijk op te bergen. Hierdoor houd je je tent opgeruimd en netjes. De bekleding van de kasten bestaat uit stevig polyester en zijn af te sluiten met stevige ritssluitingen. De kookkasten beschikken over een hittebestendig oplegblad waar je een kooktoestel op zet.


Bekijk alle Crespo campingkasten

Eerder bekeken door jou